MAAK KENNIS MET HET GROENE LUÉ

Jean Seo is de oprichter van Evolue Skincare, en het brein achter Evolue Beverly Hills, de eerste all-natural luxury skincare-lijn. in 2007 opende ze de allereerste ecochique beautyboetiek in Beverly Hills. Gedurende haar werkzaamheden miste de Amerikaans-Koreaanse Jean betaalbare, duurzame huidverzorgingsproducten met hoogwaardige biologische ingrediënten. Jean besloot zelf met een oplossing te komen. In 2016 bracht zij Lué by Jean Seo op de markt met louter biologische ingrediënten.

We lichten 3 bestsellers uit. Spot Control is de holy grail voor wie kampt met puistjes. Deze lichtbruine vloeistof is een plantaardige blend van 12 ontstekingsremmende kruiden en verkleint écht puistjes. Lué Erase is een huidverhelderende cleanser - die ook exfolieert - in de vorm van een poeder van havervlokken en magere melkpoeder – nooit eerder gezien! Erase maakt korte metten met make-up en vuil door vervuiling.

Lué Fade pakt een heel scala aan huid oneffenheden aan, de vloeistof vervaagd littekens, maar ook donkere vlekjes en vermindert verkleuringen, Test deze toppertjes en verdiep je ook in Lué Hydrating & Calming Serum, Moisturizing Honey Wash en de Protecting Moisturizing.

De prijzen van de zes producten variëren van € 15 tot € 20 en zijn o.a. verkrijgbaar via Bioplaneet.nl

Vorige
Vorige

K-BEAUTY: BESTSELLER VAN HANSKIN

Volgende
Volgende

GLOEDNIEUW VAN CLAY & GLOW