KRUIDENEXPLOSIE VAN GUERLAIN: EPICES EXQUISES

Nieuw in de Guerlain Absolus d'Orient-collectie is Epice Exquises, een parfum voor hem en voor haar die de zinnen kietelt met een kruidig geurspoor.

Voor wie houdt van betoverende Oriëntaalse geuren zal in-no-time ‘verslaafd’ raken aan Epice Exquises met aroma’s van kardemomkoffie. “Met Epices Exquises wilde ik de verrassende geur van de onweerstaanbaar kruidige kardemomkoffie die ik bij elk bezoek aan het Midden-Oosten krijg, opnieuw beschrijven. De unieke kruidenmelange van deze koffie vult mijn geheugen met heerlijk contrasterende sensaties: als topnoot vermengen frisse accenten van kardemom zich met een warme, peperachtige, sensuele basis. Het is een bedwelmende geur,” zegt Thierry Wasser de in house meesterparfumeur van Guerlain.

Wasser ving de essentie van een onweerstaanbare oriëntaalse geur dus met kruidige aroma's van kardemomkoffie. De ‘warme’ koffie-geuren mengen knap met zwarte peper en houtachtige noten van agarhout, patchoeli, sandelhout en subtiele facetten van kardemom. Samen vormen ze met roze peperkorrel en groene en frisse engelwortel een explosie van verfijnde specerijen. Net als koffie verslavend, maar totaal ongevaarlijk. Integendeel.

Guerlain Les Absolus d’Orient Eau de Parfum 125ml €164 via Guerlain.com

Meer eau de parfums uit de Absolus d’Orient-collectie van Guerlain



Vorige
Vorige

FIJN! SCHOONMAKEN MET DIPTYQUE

Volgende
Volgende

K-BEAUTY: BESTSELLER VAN HANSKIN