FIJN! SCHOONMAKEN MET DIPTYQUE

Afwassen (bèh) en schoonmaken (bèh 2.0). Mááár: de natuurlijke producten uit de gloednieuwe La Drogerie-lijn van diptyque maken deze impopulaire karweitjes tot een heerlijke geurbeleving. Wat een verrijking! Ook tof, de bijpassende afwasborstel van beukenhout en plantaardige vezels.

La Droguerie is een collectie huishoudelijke schoonmaakproducten met verfijnde en slimme geurcomposities. Neem de geurkaars die ruikt naar verse basilicum, munt en tomatenbladeren die onaangename kookluchtjes omtovert in een heerlijk kruidig geurboeketje.

La Droguerie is gecreëerd door Olivier Pescheux, parfumeur en vriend van het Franse Maison diptyque (ja zonder hoofdletter). De vloeibare producten bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten of ingrediënten van natuurlijke oorsprong die ook biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast zijn de Dishwashing Liquid, de Multi-surface Cleaner, Leather and Wood Care Lotion en de Ceramic for Wool and Delicate Textiles voorzien van een Ecocert-certificering.

De Dishwashing Liquid ruikt subtiel naar oranjebloesem, mandarijn en basilicum. De Multi-surface Cleaner met noten van lavendel en ceder, reinigt alle oppervlakken – van keuken tot badkamer. Gebruik de Leather and Wood Care Lotion met bijenwas om hout en leer te verzorgen en de ovale van keramiek Ceramic Oval om kleding in je kast te beschermen.

De formules zijn zoals gezegd natuurlijk en een geurbeleving, en de verpakking oogt begeerlijk met amberkleurige flacons van gerecycled glas en navulbaar. De refills zijn 100% recyclebaar en worden zonder verpakking en bijsluiter geleverd, wat jaarlijks een besparing van twee ton papier oplevert.

diptyque’s La Droguerie collectie is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, zowel online als in de boutiques, en bij de diptyque boutique in Amsterdam.

Odour-Removing Candle 190g € 54 Ceramic for Wool and Delicate Textiles € 40

Ceramic for Wool and Delicate Textiles Refill 10ml € 18 Multi-surface Cleaner 500ml € 35 Multi-surface Cleaner Refill 500ml € 24 Dishwashing Liquid 500ml € 35 Dishwashing Liquid Refill 500ml € 24 Leather and Wood Care Lotion 250ml € 25 Dish Brush € 12





Vorige
Vorige

FANNIE: THE PLEASURE IS (Y)OURS…

Volgende
Volgende

KRUIDENEXPLOSIE VAN GUERLAIN: EPICES EXQUISES