NIEUW! MARIE-STELLA’S HAIR CARE & NEW STORE

Marie-Stella-Maris staat bekend om een uitgebreide collectie  verzorgingsproducten en eigenzinnige home fragrances. Nieuw is de lancering van natuurlijke hair care producten.  

Dat is niet het enige blije nieuws, onlangs opende het Nederlandse merk een prachtige flag ship store in de Utrechtse Choorstraat, na de 2 winkels in Amsterdam, alweer de derde winkel. Bijna alle Marie-Stella-Maris producten kunnen in Utrecht weer worden nagevuld.  

Zowel de nieuwe shampoo als conditioner – vegan off course -  zijn geformuleerd met ingrediënten waarvan ten minste 96% van natuurlijke oorsprong zijn. Beide producten bevatten geen siliconen, parabenen en uitdrogende sulfaten zoals SLS en SLES – én zijn geschikt voor elk haartype.  Bovendien is er een natuurlijke manier gevonden om de shampoo te laten schuimen.

Deze mild reinigende shampoo en conditioner voedt, hydrateert en versterkt en zijn beide verkrijgbaar in de iconische Marie-Stella-Maris geuren: No.12 Objets d’Amsterdam en No. 03 Poivre Noir Frais. De clean en matte soft touch verpakkingen maken deze hair essentials tot must-have voor elke badkamer!   Marie-Stella-Maris Shampoo 300 ml €19.50, Conditioner 300 ml €22. Via Marie-Stella-Maris Stores in Amsterdam en via de online shop: marie-stella-maris.com

Vorige
Vorige

OUD MAAR GOUD: CARON

Volgende
Volgende

SPANNEND DIOR TRIO