NIEUW VOOR JE _FAACE  

Ken je _Faace al? Het Britse vegan merk lanceerde een zestal effectieve producten voor elke huid die verstoord is door, ja door het leven. Van menstruatie tot menopauze en ongewenste tussenliggende momenten.

Fijn! Dat is onze reactie op het geteste Period faace (€32), een gezichtsmasker (zonder een niet zo duurzame sheet!) dat je zo vaak als mogelijk kan gebruiken tijdens en/of na de menstruatie. Period faace pakt de droge, vettige huid aan en ook puistjes. De crème met gel-textuur en frisse lavendelgeur voelt extra verkoelend, we gebruikten het wekelijks als masker, maar ook als primer en tijdens menstruatie. Period Faace, bevat onder andere groene thee en trekt snel in de huid, de huid gaat glanzen en inderdaad: minder puistjes! Erg sympathiek: voor elk verkochte Period faace doneert Faace via Hey Girls een menstruatiekit aan vrouwen die geen geld hebben voor tampons en maanverband.  

Sweaty faace (€32) is een heel origineel masker. Het zorgt bijvoorbeeld dat ook na een zweterige work-out of andere inspanning je huid gematteerd is. Je brengt het hydraterende Sweaty faace-masker 20 minuten aan, laat het intrekken, afspoelen en het resultaat zijn schone poriën, een frisse en ‘kalme’ huid. Ook probleem oplossend is Tired faace (€32), een licht exfoliërend masker dat dode huidcellen doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je kan deze crème zo vaak als je wil gebruiken. Het is ontwikkelt om de vermoeide huid wakker te schudden met als resultaat een frisse glow.  

Check ook Menopause faace (€39) en de reinigers Dirty faace (€31) en Dull faace (€32) te koop via Bioplaneet.nl

Vorige
Vorige

CARITA IS DE NIEUWE BEAUTY DESTINATION

Volgende
Volgende

JARIGE SHISEIDO OPENT POP-UP STORE