SKINS X SALLE PRIVÉE

Het grootste compliment voor een parfum is als iemand opmerkt: ‘wat ruik je heerlijk’. Bingo!

Het overkwam mij zo’n twee uur na de lancering van het gloednieuwe Skins X Salle Privée Eau de Parfum, een exclusieve samenwerking van Skins Cosmetics en het Nederlandse parfummerk Salle Privée. In het geval van parfums, werkt niets beter dan mond-tot-mond-reclame.

Goed, een blog valt niet te parfumeren, maar neem gerust aan dat het gelukt is om een toegankelijke en interessante uniseks geur te ontwikkelen. En dat was precies het doel van Skins en Salle Privée.

Het samenstellen van een parfum waar beide partijen tevreden over zijn, is een hele uitdaging. Het startpunt van deze compositie was een lijst van 13 ingrediënten, vertelde Philip Hillege, mede-oprichter van Skins Cosmetics, met inmiddels 19 verkooppunten in Nederland en onder andere Zuid-Afrika. ‘Het succes van Skins is te danken aan het zorgvuldig ‘bouwen’ aan de merken’, zei Hillege tijdens de lancering in het Amsterdamse Hotel L’Europe.

Salle Privée lanceerde inmiddels een zevental niche parfums, allemaal herkenbaar aan een woody signatuur. Dát – een mix van verschillende houtige geurnoten - ruik je ook terug in Skins x Salle Privée. Het Eau de Parfum opent energiek met onder andere frisse roze pepper, jasmijn, poederige iris, kardemon en gember. De zachte houttonen van Guaiac hout vormt de basis. Interessant aan goede parfums is dat ze zich op de huid ontwikkelen en uiteindelijk een mooi geurspoor achterlaten.    

Het knappe van Skins x Salle Privée is de toegankelijkheid en het ‘ronde’ karakter. Het parfum is intens en onweerstaanbaar, en pleziert nog uren. Zodat mensen zeggen ‘mmm wat ruik je lekker’.

Skins x Salle Privée Eau de Parfum 12ml €38, 30ml €98, 100ml €220. Deze Skins Exclusive is uitsluitend te koop via Skins Cosmetics verkooppunten en skins.nl

Vorige
Vorige

TOOLS & KITS

Volgende
Volgende

NAAR DE MAAN MET CHANEL