TOOLS & KITS

Er is geen topmodel dat Kathinka Gernant, Pernell Kusmus en Suzanne Verberk níet hebben opgemaakt. Namen? Met discretie als hoogste goed blijft het gissen.

MAKE-UP KIT VAN SUZANNE VERBERK

Al weten we dankzij een Instagrampost dat Kusmus vorig jaar Kate Moss mocht opmaken. “Bij je eerste aanraking van mijn gezicht wist ik, het komt goed”, complimenteert ze hem.

Wat deze make-upartists gebruiken? Voor Mirror Mirror onthullen ze hun beauty-kits. Fotograaf Oof Verschuren legt een aantal daarvan vast. Van unieke oogpaletten, losse pigmenten tot de onmisbare corrigerende wattenstaafjes.

MAKE-UP KIT VAN SUZANNE VERBERK

JAPANSE HAKUHODO Elke professional make-upartist stelt zijn ideale palet zelf samen. Bijvoorbeeld door het vullen van de vakjes van de lichtgewicht doosjes van Japonesque. Uitzondering is Pernell Kusmus, die gebruikt zelfgemaakte houten doosjes die er uitzien als kunstwerkjes. De meest verfijnde brushes zijn van het dure Japanse Hakuhodo dat kwasten maakt van superzacht geitenhaar. We zien een goedkoop tubetje Etos Ontharings Face Crème voor het wegtoveren van ongewenst gezichtshaar.

MAKEUP KIT VAN PERNELL KUSMUS

 ZELF MAKEN We horen dat One Essential Eye Cream Serum van Dior geliefd is als boost voor het gebied rondom de ogen en dat Chanel Concealers perfect dekken. Pssst: Dé Heilige Graal is Kevyn Aucoins Sensual Skin Enhancer, een super geconcentreerde foundation/concealer voor elke huidskleur. Kan een make-upartist iets níet vinden, dan maken ze het zelf.

Kathinka Gernant is Ambassador Chanel Beauty, Suzanne Verberk (NCL Representation) Pernell Kusmus (House of Orange)

 MAKE-KIT EN TOOLS VAN KATHINKA GERNANT

Vorige
Vorige

HOUSE OF ORANGE MAKE-UP SCHOOL

Volgende
Volgende

SKINS X SALLE PRIVÉE