TIKTOKTREND: LIP SLUGGING

Een winterhack waar slechts een kleine investering voor nodig is? Lip Slugging! Doeltreffend en eenvoudig.

Lip Slugging staat voor het hydrateren en verzorgen van gebarsten, droge lippen. Dat is heel eenvoudig, en zoals we al aan aanhaalden prijzig hoeft het niet per se te zijn. Vaseline werkt top, een potje heb je al voor ver onder de twee euro (Vaseline Original €1,59). De meest effectieve Lip Slugging behandeling is je lippen tweemaal daags ‘invetten’ ’s avonds voor het slapen gaan en ’s morgensvroeg. ’s Avonds kun je ook een lipmaskertje aanbrengen voor het herstel van de huidbarrière. Probeer bijvoorbeeld eens Sisley Paris (Sisley Confort Extreme Lèvres €66,50)

Vooral nu in de grille winter met soms temperaturen onder nul kunnen de meest gevoelige lippen wel een oppepper gebruiken; immers de huid van de lippen is erg kwetsbaar en bevat geen talgklieren met voedende oliën. Het eerder genoemde vaseline sluit’ als het ware vocht op in de lippen.

Voor een maximaal effect breng je een balsem, lipmasker of hydraterende crème aan op basis van vaseline. En veel! Vet en voordelig: Eucerin Aquaphor SOS Lip Herstel €5,10.

Zin in een luxe do-it-yourself Lip Slugging behandeling? Enkele tips: Rouge Coco Baume van Chanel €37 (of met een kleurtje : N°1 de Chanel Baume Lèvres et joues), La Mer The Lip Polish €65 en Rouge Dior Satin Balm €42.

Vorige
Vorige

ÉCLAT & HET BELANG VAN COLLAGEEN

Volgende
Volgende

HOUSE OF ORANGE MAKE-UP SCHOOL