ÉCLAT & HET BELANG VAN COLLAGEEN

Filiz (58) en Gamze (32) zijn moeder en dochter, maar ook zakenpartners. Met allebei de nodige ervaring op zak – Filiz als oud-eigenaresse van een drogisterij en Gamze dankzij haar ervaring in de beautybranche.

Kortom – de keuze voor een eigen beautymerk snel gemaakt. Het duo bundelde haar krachten om twee Collageen Beauty Boosters te creëren. De naam voor hun bedrijf was snel gekozen: éclat – letterlijk ‘stralen’ in het Frans.

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en vormt een essentieel onderdeel van alle bindweefsels.

Na ons 25e levensjaar neemt de natuurlijke collageenproductie af. Een verminderde productie van collageen zorgt voor rimpels, afname van huidelasticiteit en afname van de soepelheid van spieren en gewrichten.

Waarom het van belang is om dagelijks collageen toe te voegen aan een gezond voedingspatroon?

Zo verzorg en ondersteun je jouw huid van binnenuit. Collageen draagt namelijk bij aan natuurlijke huidverjonging, hydratie van de huid en het verminderen van rimpels/fijne lijntjes.

Naast de hoge dosering collageen (6 gram), is de Collageen Booster ook voorzien van een scala aan vitamines en mineralen zoals vitamine C, magnesium, ijzer en zink, en nog veel meer.

Deze zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen maken de producten meer dan een beauty booster.

Éclats’ Vegan Collageen is inderdaad volledig vegan, bevat 6 gram collageen booster aangevuld met hyaluronzuur en 16 vitamines en mineralen, waaronder vitamine C, biotine, ijzer, magnesium, selenium en zink

Éclat vegan collagen booster €39,95. Éclat Marine Collagen Beauty Blend €39,95. Eclatantbeauty.nl

Vorige
Vorige

PSYCHOLOGIE VAN DE POT

Volgende
Volgende

TIKTOKTREND: LIP SLUGGING