CLEAN BEAUTY: LE PRUNIER

Skins Cosmetics voegde onlangs het cleane beauty merk Le Prunier toe aan het assortiment. Dit Amerikaanse familiebedrijf, staat onder leiding van drie zussen, en produceert biologische skincare met de pruim in de hoofdrol. Ontdek The Power of Plum.

De geschiedenis van de familie Taylor gaat terug naar 1916 waar de overgrootvader van Jacqueline, Allison en Elaine Taylor de rijke grond van Noord-Californië bewerkte en onder andere pruimen teelde.

Le Prunier werd opgericht in 2018, nadat de zussen de kracht van de pruim hadden ontdekt. Pas na twee jaar testen lanceerden ze twee producten waaronder de rijke Plum Beauty Oil. In de jaren tachtig stapte de familie over op organic farming.

Noem (het prijswinnende) Plum Beauty Oil van Le Prunier gerust een schoonheidselixer. Het is een krachtige lichaams-olie die zorgt voor een frisse glow en kan zelf in sommige gevallen helpen tegen verschillende huidklachten. De olie is een gepatenteerde samenstelling van duurzaam geproduceerde pruimen, die enorm rijk zijn aan vitamines en antioxidanten.

Wie denkt dat alle oliën muf of alternatief ruiken, nou deze – delicate - olie niet.

De geplette pit van de pruim heeft namelijk een aangename amandelachtige (denk marsepein) natuurlijke geur. Heerlijk!  

Het andere product naast de herstellende Plum Beauty Oil is het multifunctionele Plumscreen®, een fijne zonbescherming met SPF 31 die de huid beschermt tegen UVA, UVB, blauw licht en luchtvervuiling, mét de voordelen van de Plum Beauty Oil.

De producten van Le Prunier zijn niet alleen biologisch, maar ook vrij van etherische oliën, parabenen, sulfaten, conserveermiddelen en toegevoegde geurstoffen. De pruimen worden tot op de dag van vandaag nog steeds geteeld, geoogst en koudgeperst op de al 105 jaar oude familieboerderij in Sutter County, California.

Probeer de voordeling Le Prunier Kit met zowel de pruimenolie als de zonbescherming, op basis van pruim. Het uitkijken is naar april, naar een volledig nieuw product op basis van pruim.

Le Prunier Plum Beauty Oil 3,7ml € 27, 30ml € 102. Le Prunier Plumscreen 10ml €39 60ml €112. Le Prunier Kit € 55. Exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, skins.nl

Vorige
Vorige

ECHT WAAR: STIJL HAAR

Volgende
Volgende

VEGAN WIMPERS: 'MASCARA IS EEN MILJARDENBUSINESS