ECHT WAAR: STIJL HAAR

De Coucou Cordless Hair Straightening Brush is een draadloze anti-frizz borstel om haar on-the-go te stylen.

Deze handzame Hair Straightening Brush tool heeft de kracht van een stijltang met het gemak van een haarborstel, zónder de kwaliteit van het haar aan te tasten. In tegenstelling tot bij het gebruik van een stijltang, komt er geen directe hitte op beide kanten van je haar én vermijd je oververhitting van de hoofdhuid en het haar.

Dus…rechtstreeks uit werk door naar een etentje, je haar rechttrekken na de gym of simpelweg geen tijd of zin om veel tijd te besteden aan het stylen van je haar?

In 1 á 2 minuten is de gewenste temperatuur bereikt en in enkele simpele bewegingen is je haar stijl en glad, zonder pluis en niet statisch. Deze handige tool zit verpakt in een roze fluwelen pouch.

De tool heeft 5 temperatuurinstellingen – van 120°C tot 200°C - voor verschillende haartypes en texturen en maakt gebruik van keramische borstelharen en glansgevende ionische technologie. De nieuwste ontwikkeling keramische coating beschermt het haar, waardoor het na gebruik niet droog of beschadigd aanvoelt. De ionische technologie verspreidt negatieve ionen door je haar om pluizig en statisch haar tegen te gaan: met glanzend haar als resultaat!

Coucou Cordless Hair Straightening Brush €98. Via thecoucouclub.com

Vorige
Vorige

MARIA NILA’S STIMULERENDE SCALP BRUSH

Volgende
Volgende

CLEAN BEAUTY: LE PRUNIER