2 X MORPHE 2 MUSTHAVES

Morphe 2 lanceerde onlangs niet één maar twee nieuwe musthaves: de Good Talk Blotted Lipstick en een All A Blur Pore-Perfecting Stick. Nieuwsgierig?

De nieuwe matte lipstick is voedend met hydraterende zonnebloemolie en verrijkt  met vitamine E. Voelt zacht en fijn – licht – op de lippen. De kracht is een blurry-effect, dat komt door de gedempte matte tinten. Een glossje erover heen brengen kan natuurlijk altijd. Verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, en super betaalbaar!

De nieuwe handzame All A Blur Pore-Perfecting Stick past in het kleinste tasje en is een porie-perfectionerende stick om je poriën te vervagen en je huid er glad uit te laten zien. Het gaat zo: vegen, vervagen en klaar!

Net als de lippenstift is ook deze teintstick voedend met vitamine E en een extract van lingonbes, een rood besje uit de bessenfamilie. Deze stick is als een heldere balsem en zorgt in een handomdraai voor een geperfectioneerd huidje met een gladdere finish en is langhoudend.

Ook geschikt als primer om de look te verbeteren en de werking van make-up te verlengen, geschikt voor alle huidtypes

De Morphe 2 Good Talk Blotted Lipstick (€9) en Morphe 2 All A Blur Pore-Perfecting Stick (€14) koop je in de Morphe store in de Amsterdamse Kalverstraat, of via eu.morphe.com en via geselecteerde retailers

Vorige
Vorige

HANDIGE STARTER SETS VAN TRINNY LONDON

Volgende
Volgende

DE VERZAMELAAR