HANDIGE STARTER SETS VAN TRINNY LONDON

Trinny London verrast met skincare starter sets. Voor degenen die al fans zijn van het Britse merk, zijn dit de ideale reisgenoten.

Na het succes van de zeer actieve huidverzorging, zijn er nu vier nieuwe stapelbare starter sets om een Trinny London routine uit te proberen. Slim bedacht van oprichter Trinny Woodall!

Het vinden van de juiste huidverzorgingsroutine is een investering. Ook kan het tijd en moeite kosten om de perfecte match te vinden. Elk van Trinny's dynamische duo's is zorgvuldig samengesteld met specifieke doelen in gedachten. Zo zijn er bijvoorbeeld sets met de ultieme basis (een cleanser en een moisturizer) of een setje voor de iets gevorderde skincare fanaat (een retinal serum en een moisturizer).

Elke starter set gaat ongeveer twee weken mee, bij dagelijks gebruik, waardoor ze de perfecte proefperiode bieden aan nieuwkomers bij het merk. Zie het als speed-daten met huidverzorging, het draait allemaal om de perfect match. Bevalt het, dan schaf je de full size versies van je geliefde producten.

De potjes zijn herbruikbaar en gemaakt van 40% gerecycled plastic, je kunt ze dus opnieuw vullen door het volledige product over te gieten en mee te nemen op je volgende avontuur.

Trinny London The Non-Negotiables (normale tot droge huid) €34 euro

Enzym balsem cleaner en de intense peptide moisturiser voor een schone, stralende en gehydrateerde huid.

The Non-Negotiables (normale tot vette huid) €33

AHA/PHA gel cleanser en de niacinamide moisturiser voor een schone, gehydrateerde en gebalanceerde huid.

Via trinnylondon.com

Vorige
Vorige

HADA LABO: SUPER HYDRATIE

Volgende
Volgende

2 X MORPHE 2 MUSTHAVES