BEZOEK SKINS ATELIER OP 10 NOVEMBER

 SKINS LECTURES, WORKSHOPS & TIPS & TRICKS & GRATIS MIRROR MIRROR

Op zondag 10 november organiseert Skins Cosmetics de eerste editie van Skins Atelier in Hotel Arena in Amsterdam. Van 11.00 – 17.00 uur wordt de Skins Atelier bezoeker compleet ondergedompeld in de wereld van Skins. Speciaal voor deze dag zijn vertegenwoordigers en founders uitgenodigd van Skins-merken als Creed, Susanne Kaufmann en Kjaer Weis.

LECTURES Kom te weten wat er schuilgaat achter de flacons van Creed tijdens de lecture van niemand minder dan Erwin Creed zelf. Ook Jan Ahlgren, founder van parfumhuis Vilhelm Parfumerie zal een lecture verzorgen en daarin zijn olfactorische reis met ons delen. Ultieme skincare hacks krijg je van Marko Lens, plastisch chirurg en tevens founder van huidverzorgingsmerk Zelens.

WORKSHOPS Een Skins-event zou geen Skins-event zijn zonder de gelegenheid de producten zelf te kunnen ervaren. Dit doe je tijdens de workshops van bijvoorbeeld Susanne Kaufmann, verzorgd door Susanne zelf, Rahua en Diptyque.

TIPS & TRICKS Struin rond op de Beauty Playground, waar de Skins-merken Laura Mercier, Kjaer Weis en Ellis Faas zijn vertegenwoordigd. Bezoek de merken naar jouw keuze voor tips, tricks of een haar- of make-up touch-up.

Wees er snel bij en koop je kaartje via Skins.nl en heb toegang tot een selectie activiteiten, een compleet verzorgde lunch én ga je naar huis met een tas vol Skins cadeaus t.w.v. tenminste €100,-. Inclusief de allernieuwste MIRROR MIRROR magazine!

10.30 - 11.00: Aanvang

11.00 - 13.00: Lectures

13.00 - 14.00: Lunch

14.00 - 17.00: Workshops & Beauty Playground

Vorige
Vorige

JORJA SMITH: “Ik kan niet meer leven zonder Dior Lip Glow”

Volgende
Volgende

NTERVIEW MET PARFUMEUR MARK BUXTON