LASER FACIAL:  FOTONA4D® VOOR EEN STRAKKE HUID

Zogenaamde non-invasieve beauty behandelingen (zonder naalden, dieeten,  operatie en een hersteltijd) zijn de trend voor de toekomst. De laserbehandeling Fotona4D® lift en verstrakt de huid langdurig. Het Amsterdamse BLOY Institute brengt deze exclusieve laser facial als één van de eersten naar Nederland.

De Fotona4D® draait overuren in de bekendste klinieken wereldwijd, van Hollywood tot Dubai. De laserfacial geeft een ware collageen boost aan je huid. Sterren van over de hele wereld zweren erbij. De skin tightening Fotona4D® behandeling gebruikt een unieke combinatie van vier stappen met twee laser golflengtes, om meerdere huidlagen te targeten. Dit maakt de huid langdurig strakker, waardoor deze er gelift en jonger uitziet. 

Dankzij de vier dimensies van Fotona4D®, kan de huid tijdens de behandeling optimaal profiteren van de kracht van de laser. De 4D® Laser helpt de gezichtscontouren te verstrakken en liften, vermindert rimpels en verbetert zichtbare tekenen van veroudering. Bovendien biedt de procedure het meest natuurlijke (en bovendien langdurig zichtbare) resultaat, ten opzichte van welke andere gezichtsbehandeling dan ook. Flawless skin à la Kim Kardashian? Check!

Over BLOY Institute: BN’ers lopen hier de deur plat. Je kunt in deze boutique kliniek terecht voor een uitgebreide gratis huidscan: de start van een optimaal verzorgingsplan. Daarna wordt op basis van persoonlijk advies een behandelplan opgesteld: effectieve behandelingen die tot diep in de huidlagen doordringen en een ware anti-aging boost opleveren. Als beauty liefhebber kun je in dit beauty walhalla in Oud-Zuid, ook terecht voor producten en luxueuze giftsets.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 09:00-21:00, vrijdag & zaterdag 09:00-18:00, zondag 10:00-18:00. Willemsparkweg 168, 1071 HT Amsterdam

Vorige
Vorige

LISA' S BEAUTY BIO

Volgende
Volgende

INTERVIEW MET HYUN YEU OVER HUNQ