MODE IN DE MODESHOW PODCAST, MET WINACTIE: MISS DIOR

Mode in De Modeshow podcast https://podcastluisteren.nl/ep/De-Modeshow-Mode-meets-Beauty-in-De-Modeshow-6

Met onder andere modeontwerper Ferry Schiffelers en modekenner Frans Ankoné. Ferry legt uit waarom het tonen van wéér een nieuwe modecollectie niet langer zijn manier is om zijn werk onder de aandacht te brengen. Ferry vertelt ook over zijn diepe liefde voor Kim Kardashian. “Niemand snapt mijn fascinatie voor Kim.”

We praten met Frans Ankoné onder andere over zijn favoriete modeboek, de fotografen Sarah Moon en Paolo Roversi en het belang van samenwerken als modeontwerper.

Mode meets Beauty in De Modeshow, een podcast als een eigenzinnig magazine. Gepresenteerd door Georgette Koning, hoofdredacteur Mirror Mirror magazine. Met co-hosts Pernell Kusmus, beauty-kenner en vaste gast, mode-allesweter Frans Ankoné.

Er valt een boek te winnen: Miss Dior, een indrukwekkend boek dat niet alleen gaat over de glorie van het modehuis Dior maar ook rampspoed. Centraal in het boek staat Catherine Dior, de zus van Christian die in de oorlog werd gedeporteerd naar kamp Ravensbrück. (Miss Dior, €29,95 Uitgeverij Nieuw Amsterdam)

Hoe je Miss Dior kan winnen, een tipje van de sluier: volg de Instagram acoount van Mirror Mirror Magazine en van De Modeshow en like de post met het bewegende De Modeshow logo. Luister de Modeshow podcast via je favoriete app of

https://podcastluisteren.nl/ep/De-Modeshow-Mode-meets-Beauty-in-De-Modeshow-6

Vorige
Vorige

DE MODESHOW PODCAST VERSLAAT LIVE MODESHOW

Volgende
Volgende

PUCCI DEBUUT VAN CAMILLE MICELI