‘SOFT!

Voor het vijfde jaar op rij presenteert Rademakers Gallery ‘SOFT!’ tot 26 november. 'SOFT!' is een groepsshow met de focus op textiel.

 Elke kunstenaar past zijn eigen visie toe op het materiaal en zo ontstaat er groot verschil in kleur, methode en vorm. Pien Rademakers heeft voor deze editie een groep jonge kunstenaars samengesteld die enkel het materiaal met elkaar gemeen hebben. Door de verschillende achtergronden van de kunstenaars is elke bewerking of toepassing van textiel mogelijk.

Mae Engelgeer

Textiel is de grote liefde van Pien Rademakers, eigenaar en curator van Rademakers Gallery. “Textiel gaat over gevoel en over aanraking, het is er iedere dag, als de eerste laag op je huid. Dit jaar is SOFT! experimenteler dan voorgaande jaren en wederom met de focus op duurzaamheid en het gebruik van gerecycelde materialen. Bij Rademakers Gallery staan we voor bewuste keuzes, de urgentie om te zorgen voor de wereld om ons heen, waarin we leven.”  

Joana Schneider

De tentoonstelling toont werk van onder andere Joana Schneider, Mae Engelgeer, Yamuna Forzani, Antoine Peters, Kiki van Eijk, Simone Post, Sampat Studio en Nina K. Ekman.  

Rademakers Gallery  KNSM-Laan 291 1019 LE Amsterdam

Vorige
Vorige

DIT ZIJN DE NIEUWE INFLUENCERS  

Volgende
Volgende

WAT GLEN MARTENS ZÓ GOED MAAKT