THEATER MEETS FASHION #3

Ik ben Shabnam Baqhiri, een vierdejaars studente van de opleiding Writing for Performance aan de HKU. Daarnaast ben ik al schrijver van toneel, scenario proza en poëzie en ik ben theatermaker. ik zal in een reeks blogs de lezer meenemen in mijn afstudeertraject. De afstudeervoorstelling die ik ga schrijven zal namelijk als vorm, theater meets fashion in zich hebben. Ik ga tweewekelijks vertellen waar ik mee bezig ben (geweest) en hoop hiermee jou als lezer te inspireren.

De afgelopen weken heb ik vooral wat rust genomen en een beetje van mijn vakantie genoten. Wel heb ik online verder gezocht naar een ontwerper waar ik mee zou kunnen samenwerken maar dit blijkt toch echt lastig te zijn. De meeste ontwerpers zijn helaas te druk. Ook heb ik mensen gevraagd die nog studeren maar helaas lukt het via die weg ook nog niet.

Ik heb dan ook besloten om de zoektocht even te staken en te kijken wat ik eventueel zelf zou kunnen doen of bijvoorbeeld iemand in mijn omgeving. Hierdoor kan ik ook verder werken maar ben ik niet meteen afhankelijk van iemand. Ik ben dan ook iemand die in mijn eigen werk (schrijven) graag experimenteert en de uitersten opzoekt. Ik hoop dat dit ook terug kan komen in de ontwerpen. Hieronder een voorbeeld van een ontwerp van Alexander McQueen dat ik interessant vind omdat het naar mijn idee gedurfd is en laat zien tot wat mode nog meer in staat kan zijn. Ik zal hierna nog twee blogs schrijven waarbij ik jullie op de hoogte hou van mijn zoektocht.

Vorige
Vorige

FLAWLESS IN DE RECHTBANK

Volgende
Volgende

VINTAGE EVENTS IN NOVEMBER