BUCCAAL VETVERWIJDEREN

BUCCAAL VETVERWIJDEREN: WAAROM JE DEZE INGREEP NIET MOET DOEN

Een nieuw jaar, een nieuwe cosmetische ingreep! Voor wie nog niet heeft gehoord van de trend buccale vetverwijdering: bij deze behandeling verwijdert een chirurg vet uit het gezicht, om preciezer te zijn uit de wangen. Dat gebeurt met een snee in de binnenkant van de wang.

Doel van deze behandeling - van pak ’m beet €900 per wang 😊- is een smaller gezicht met ‘scherpere’ jukbeenderen. Hier enkele redenen waarom je deze laatste beauty craze net als andere cosmetische en plastische ingrepen links moet laten liggen.

  • Een behandeling zoals buccaal vetverwijderen wordt net als injectables, botox enzovoort algemeen beschouwd als een gevolg van een gebrek aan eigenwaarde.  Mensen die aan zich laten sleutelen worden gezien als onzeker. Zoek en vind respect en kracht. Stop met ‘pleasen.’ Werk aan jezelf.

  • Hoe word ik de mooiste? Uiteindelijk draaien extreme beauty-ingrepen, maar ook het gebruik van lágen make-up als een masker en overdreven sexy kleding om aantrekkelijk zijn voor anderen. Confirmeer je niet aan hoe mensen jouw graag zien. Laat deze wedstrijd aan je voorbij gaan. Dat geldt voor ‘gewone’ mensen en voor influencers.

  • Tot slot voor twijfelaars: buccaal vetverwijderen mag dan wel een opkomende behandeling zijn en dus ‘in’ zijn, het is ook uit! Het woord trend is al gevallen. Je weet toch hoe trends werken, ze volgen elkaar op. Weet je nog – borstvergroting, liposuctie, lipimplantaten, de butt-lift? Het wachten is op de volgende trend van voorbijgaande aard. Maar wees alert op blijvende schade aan je mentale gezondheid en lijf.

Vorige
Vorige

BASTIAAN THIJSSEN BORDUURT OP LANGZAME WIJZE HET SNELLE STADSLEVEN

Volgende
Volgende

MIRROR MIRROR OVER GUCCI FALL/WINTER 2023